Eigenschappen

Een 15 koppig expertpanel met o.a. revalidatieartsen, arts/onderzoekers, diabetespodotherapeuten en een orthopedisch schoenmaker heeft besloten aan welke kwaliteitseigenschappen goede schoenen moeten voldoen, zodat ze voor iedereen, inclusief diabetes- en reumapatiënten geschikt zijn. Alle schoenen van Tudo Volta voldoen aan deze hoge kwaliteitseisen en bezitten alle eigenschappen die nodig zijn om lekker te kunnen lopen en voetproblemen te voorkomen. Op deze pagina lees je alles over de eigenschappen.

Hoog draagcomfort en goede pasvorm

Alle schoenen van Tudo Volta sluiten stevig om de voet en lopen heerlijk. Dit komt o.a. doordat ze naadloos zijn afgewerkt, een stevig hielstuk bevatten, schokabsorberend zijn en een goede afwikkeling bieden.

Geschikt voor op maat gemaakte inlegzolen

Alle schoenen van Tudo Volta bieden door het uitneembare voetbed genoeg ruimte voor eigen op maat gemaakte inlegzolen.

Stevig hielstuk en optimale stabiliteit

Alle schoenen van Tudo Volta hebben een stevig hielstuk een hoge sluiting op de wreef om de voet in de schoen te fixeren. Dit zorgt voor een goede voetstabiliteit.

Schokabsorberend

Alle schoenen van Tudo Volta zijn schokabsorberend waardoor het lijkt alsof je op wolken loopt.

Goede afwikkeling

Alle schoenen van Tudo Volta bevatten een kleine afwikkelrol, waardoor ze heel lekker en pijnvrij lopen.

Gemaakt van echt leer

Alle schoenen van Tudo Volta zijn gemaakt van echt leer of suède. Leren schoenen ademen, waardoor je geen last krijgt van zweetvoeten. Daarnaast vormt leer zich naar de stand van je voeten, wat zorgt voor een goede pasvorm en draagcomfort.

Antibacteriële Silverlining

Alle schoenen van Tudo Volta bevatten een voering met een antibacteriële Silverling coating. Dit voorkomt infecties aan de voeten.

Antislip

Alle schoenen van Tudo Volta hebben een antislip zool waardoor je minder snel uitglijdt en valt.

Schoenen zonder naden

Naden en stiksels kunnen irritaties aan de voet veroorzaken. Daarom zijn alle schoenen van Tudo Volta van binnen naadloos afgewerkt.

Brede instap

Alle schoenen van Tudo Volta bevatten een brede instap, waardoor het aan- en uitdoen van de schoenen gemakkelijk gaat. Heb je smalle voeten? Ook dan zijn de schoenen voor u geschikt. De schoenen zijn gemakkelijk strak te trekken om iedere voet.