Verkooppunt worden

Wij merken dat de doelgroep van Tudo Volta veel waarde hecht aan het zien en voelen van de schoenen. Daarom vinden wij het heel belangrijk om de schoenen ook aan te kunnen bieden in fysieke winkels of in praktijken van zorgverleners. Want #gewoonlekkerlopen wordt pas écht ervaren als de doelgroep de schoenen past in een winkel!

Over Tudo Volta
Podotherapeuten weten als geen ander hoe belangrijk het is om klachten aan voeten, enkels, knieën, heupen en rug te voorkomen door het dragen van de juiste schoenen. Daarom heeft RondOm Podotherapeuten, in samenwerking met het Diabetes Fonds, Tudo Volta opgericht. 

Helaas is het vaak moeilijk om de juiste schoenen te vinden en áls je een geschikt paar tegenkomt, zijn ze meestal duur of zien ze er niet zo mooi uit. Gelukkig brengen schoenen van Tudo Volta daar verandering in! De schoenen van Tudo Volta voldoen aan hoge kwaliteitseisen en bezitten alle eigenschappen die nodig zijn om lekker te kunnen lopen en voetproblemen te voorkomen. De schoenen zijn beoordeeld door een expertpanel met o.a. artsen, podotherapeuten en orthopedisch schoenmakers. Zij hebben bepaald dat de schoenen ook uitermate geschikt zijn voor mensen met diabetes en reuma.

Wat kan je verwachten als verkooppunt?
Wij zorgen dat het logo van je praktijk of winkel op onze website bij verkooppunten wordt vermeld. Hier zijn geen kosten aan verbonden en op deze manier weten mensen dat ze Tudo Volta ook bij jullie kunnen kopen. Wij adviseren graag over een eventuele voorraad, maar dit is niet verplicht. Wij willen heel graag zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met #gewoonlekkerlopen op onze Tudo Volta’s!

We bieden onze verkooppunten beeldmateriaal van alle schoenmodellen om bijvoorbeeld te delen op social media en promotiemateriaal, zoals folders, posters, banners en tafelkaarten.

Verkooppunt worden?
Ook interesse om ook een verkooppunt van Tudo Volta te worden? Leuk, laat het ons weten! vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Contactformulier
Deze verkooppunten zijn al reeds overtuigd!