Over Tudo Volta

Het schoenenmerk Tudo Volta is in 2021 tot stand gekomen op initiatief van RondOm Podotherapeuten, onderdeel van RondOm Lopen Groep. Podotherapeuten weten als geen ander hoe belangrijk het is om klachten aan voeten, enkels, knieën, heupen en rug te voorkomen door het dragen van de juiste schoenen. Voeten zijn de basis van het lichaam en als je voet niet zo lekker beweegt, dan moeten andere delen in het lichaam dit opvangen, wat weer voor andere klachten kan zorgen.

Voor voeten moet dus goed gezorgd worden en het dragen van de juiste schoenen helpt hieraan mee. Goede schoenen zijn voor mensen met diabetes en reuma extra belangrijk om wondjes te voorkomen en om gewrichten en spieren te ontlasten. Helaas zijn kwalitatief goede schoenen vaak erg duur of ze zien er niet zo mooi uit. Daar brengt  RondOm Podotherapeuten met het nieuwe schoenenmerk Tudo Volta verandering in!

Tudo Volta: een nieuw schoenenmerk speciaal ontwikkeld voor iedereen die #gewoonlekkerwillopen. Ook uitermate geschikt voor mensen met diabetes of reuma. Kwalitatief goede schoenen, zeer betaalbaar, en niet onbelangrijk, superhip!

Rechtstreeks door podotherapeuten beoordeeld​
RondOm Podotherapeuten is direct betrokken bij het productieproces en ziet rechtstreeks toe op de kwaliteit. Dit alles om volledig achter het product te kunnen blijven staan.
Samenwerking met het Diabetes Fonds​
RondOm Podotherapeuten  heeft tijdens het gehele ontwikkelproces om te komen tot schoenenmerk Tudo Volta samengewerkt met het Diabetes Fonds. Het Diabetes Fonds en RondOm Podotherapeuten hebben elkaar gevonden omdat zij allebei vanuit hun maatschappelijke rol de behoefte aan goede, betaalbare en hippe schoenen signaleerden. Daarom hebben zij de handen ineen geslagen als strategisch partners en is de eerste steen gelegd onder een mooie samenwerking wat geresulteerd heeft in Tudo Volta. Wij zijn er trots op dat we samenwerken met het Diabetes Fonds. We vinden hun werk erg belangrijk en waardevol. Van ieder verkocht paar schoenen doneren wij daarom een bedrag aan het Diabetes Fonds. Zij investeren dit in diabetesonderzoek.